NEW IN - SMINK

2014-06-20 ♥ 11:00:00
Börjar med att visa sminkdelen så kommer nästa del med kläder upp imorgon :)
Benefit gimme brow
Bryngel med både färg och fibrer i ett, vilket gör att det fyller ut ögonbrynen och skapar känslan av äkta hår, även på ställen där det inte finns något! Har velat ha detta såå länge då det låter helt magiskt bra. Tänk att aldrig mer behöva måla ögonbrynen med penna/puder. Har verkligen höga förväntningar på denna söta produkt hihi :)
Mac pro longwear conceler
Även detta är en efterlängtad produkt jag länge velat testa. Har använt den några gånger redan och gillar den supermycket! Har i färgen NC25 om någon skulle undra!
 
Sephora burk - "BeautyBlender"-svamp från HM
Burken är till för concelern, då jag hört att ett pump räcker till ungefär 2 dagar då man inte alls behöver mycket prudukt. Så man pumpar bara i denna istället, använder det man ska, skruvar på locket och så har man redan morgondagens förbrukning färdig att använda haha. Svampen köpte jag för att blanda ut concelern med. Ville pröva hur det var med svamp istället för pensel och eftersom jag inte visste vad jag skulle tycka om den kände jag att det var bättre att lägga pengarna på en från HM istället för att köpa en riktig beautyblender som jag kanske inte ens skulle tycka om :)
Nyx butter Gloss - cremé brulee
En supersmart produkt som innehåller både läppbalsam och gloss i ett! Gör läpparna väldigt fina samtidigt som den återfuktar bra, kan det bli bättre? haha :)
 
Puss ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?

E-post: (visas bara för mig)

Vad heter din blogg/hemsida:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0