STOCKHOLM - DAG 1

2014-06-17 ♥ 11:00:00
Dagen började med att Linnea och hennes mamma kom och hämtade mig, för att sedan köra in till centralen. Vi åkte första klass och hade en alldeles egen kupé. Dessutom blev vi serverad super smarrig frukost, som var mycket godare än vad den ser ut på bilden. De 3 timmarna vi tillbringade på tåget gick otroligt snabbt och helt plötsligt var vi framme i Stockholm. 
Det första vi gjorde var att checka in och lämna väskorna och sedan begav vi oss direkt ut på stan för massa shopping. Hittade ganska mycket som jag ville ha! Så shoppingen flöt på as bra, (haha roligt det lät).
Sedan satte vi oss ner på en bänk för att vila lite och redan här hade vi fått ont i fötterna :( haha
En stund därefter begav vi oss tillbacka för att hinna lämna påsarna & fixa iordning oss innan vi gick ut och åt middag. Det blev en tur på Jensens och det var lika gott som vanligt haha! 
Sedan var det äntligen dags för Friends och 1D konserten. Hade inte med mig kameran då jag inte orkade bära på en väska haha, och det är jag glad över! Det hela var väldigt försenat så vi fick sitta ner och vänta jättelänge, då vi (iallafall jag) hade så ont i benen så vi knappt kunde stå upp. Men så fort killarna tog plats på scenen var det som bortblåst! Tyckte själv vi hade väldigt bra platser och mobilkameran dög trots allt! Konserten i sig var SÅ SÅ SÅÅ BRA! När vi stod och väntade kändes det som att det inte ens skulle bli kul, så jag hade inga förväntningar alls! Men herregud så fel jag hade! Detta var lätt bästa kvällen på sjukt länge! :D
 
Snart kommer del 2, PUSS ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag va också på konserten hade platser i zon blå. Såg dig på hollister i Täby köp centrum fast du såg inte mig haha!!

2014-06-17 @ 12:49:05

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?

E-post: (visas bara för mig)

Vad heter din blogg/hemsida:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0