TOO FACED AND URBAN DECAY

2014-05-21 ♥ 10:00:00
Här är produkterna som min senaste sminkbeställning innehöll. Det är 3, produkter varav 2 från märket Too faced och en från Urban decay. Fick även med en nail polish remover när jag beställde och det är ju alltid bra att ha! För er som undrar beställde jag ifrån sidan beautybay.com och allt som allt blev runt 950kr, med frakt. Det är första gången jag beställer från den sidan, men är riktigt nöjd, bra sida med snabb leverans osv!
Det första jag beställde och även det jag var med sugen på, var Urban Decay's primer potion. Det är en ögonskuggsprimer som jag har hört väldigt väldigt mycket gott om, så har stora förväntningar på denna! Det står att den skall hålla i minst 24 timmar utan att creasa. (svårt att förklara vad det betyder, men typ falla ner/åka omkring hehe..)
Nästa produkt är ett borstset från Too Faced som innehåller 3st ögonskuggsborstar. Alla är sjuukt lena och det står på förpackningen att dem är gjorda av "luxurious teddy bear hair". Kanske inte riktigt sant, men tyckte det var lite gulligt haha. Jag älskar förävrigt alla Too faced förpackningar. Tycker dem är såå himla gulliga och det är verkligen en stor orsak till varför man väljer just det sminket. Menar inte produkterna är dåliga eller något, absolut inte! men de söta förpackningarna lockar alltid lite extra haha.. :)
Sedan har vi nagellacksborttagningen men fick med. Det är inget jag egentligen behövde, men det är ju alltid bra att ha. Älskar dessutom när man får med någon extra produkt eller små prover när man beställer hihi :)
Det bästa sparar man ju alltid till sist.. eller? Min bästa sak, eller det jag vairt mest spänd på att testa, var helt klart denna Natural eye paletten från Too Faced. Det finns 2 olika sorter av den (en gamal och en ny) Den jag beställde var den nya (den är dock inte så jätteny längre haha). Men skillnaden är att dem har uppgraderat den tidigare väldigt populära paletten, med 3 nya färger, "Nudie", "Cashmere Bunny" och "Chocolate Martini". Tycker alla färger är helt otroligt fina och längtar så efter att få pröva alla i "riktiga sminkningar" :D
 
Vad tycker ni?
Puss ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?

E-post: (visas bara för mig)

Vad heter din blogg/hemsida:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0